به گزارش امانت، صفيه مدرس در همايش روايت نقش آفريني بانوان در هشت سال دفاع مقدس افزود: زنان در زمان انقلاب شکوهمند اسلامي و پس از انقلاب، اسلحه به دست در ميدان جنگ مبارزه کرده و در پشت جبهه نيز با فعاليت هاي مختلف نقش بزرگي را در حمايت از رزمندگان اسلام ايفا کردند.
وي با اشاره به شخصيت و ويژگي هاي شهيد باکري اضافه کرد: شهيد باکري ذوب در ولايت بود و تمام کارهاي خود را با اخلاص و براي رضاي خدا انجام مي داد.
وي با بيان اينکه آقا مهدي شخصيتي متواضع بود و اگر لازم بود لباس کارگري مي پوشيد و همراه کارگران شهرداري خيابان ها را آسفالت مي کرد، ادامه داد: او مرد ميدان بود و براي خوشايند ديگران کار نمي کرد.
همسر شهيد مهدي باکري اظهار کرد: اين شهيد والامقام اهتمام ويژه اي براي بيت المال داشت چنان که به بخشي از آن در فيلم »موقعيت مهدي« اشاره شده است؛ هرچند اين فيلم را تاييد نمي کنم و حتي به اکران آن نيز نرفتم.مدرس گفت: صبوري و بردباري در برابر مشکلات از ويژگي هاي ديگر ايشان بود؛ او در مرگ عزيزانش بيقراري نمي کرد و معتقد به رضاي خدا بود.
وي افزود: آقا مهدي يک روشن بين و تيز بين بود که بر مسائل سياسي اشرافيت داشت و آنها را خوب مي شناخت.
وي با بيان اينکه شهيد باکري نماز اول وقت را هرگز فراموش نمي کرد، ادامه داد: اين در حالي بود که درآن دوران خيلي از اطرافيانش نه نماز مي خوانند و نه معتقد به انقلاب بودند ولي امروز نيز برخي از اين افراد خود را همراه شهيد باکري مي دانند.
همسر شهيد مهدي باکري با اشاره به محتواهاي توليد شده در فضاي مجازي در خصوص اين شهيد والامقام اضافه کرد: در فضاي مجازي برخي محتواها توليد مي شود که هيچ مطابقتي با شخصيت، منش و راه شهيد باکري ندارد و من اين محتواها را قبول ندارم.
مدرس اظهار کرد: آقا مهدي معتقد به ولايت و انقلاب و به عبارتي ذوب در ولايت بود و اگر کسي غير از اين در فضاي مجازي بنويسد، قابل قبول نيست؛ اينها فقط از نام شهيد باکري استفاده مي کنند.
وي گفت: شهيد باکري با مستضعفان بود و همانند مديراني نبود که تنها با تيپ و مدل و ظاهرحاضر شوند بلکه او با اخلاص مديريت مي کرد و کاري به اين رفتارها نداشت.
مدرس همچنين در ادامه سخنان خود به بيان خاطراتي از زندگي، شهادت و زمان شهادت شهيد باکري پرداخت.
پيروزي دردفاع مقدس حاصل همراهي زنان بود
مديرکل امور بانوان و خانواده استانداري آذربايجان غربي نيز در اين همايش به نقش زنان در هشت سال جنگ تحميلي اشاره کرد و گفت: اين زنان با تبعيت از بانوان صدر اسلام در هنگامه جنگ به پشتيباني از رزمندگان پرداختند.
نيّر الهامي افزود: اگر احساسات بربانوان غلبه مي کرد قطعا نمي توانستند با جديت در پشت جبهه و حتي خود جبهه حضور يابند؛ اين شير زنان با رشادت تمام به حمايت از رزمندگان پرداخته و با روحيه شهادت طلبي نقش مهمي در به سرانجام رسيدن دفاع مقدس ايفا کردند.
وي ادامه داد: اگر نبود اين رشادت و همگامي زنان، دفاع مقدس به پيروزي نمي رسيد؛ درست است که جنگ مردانه است اما لازمه اش شجاعت است که زنان ايراني اين ويژگي را داشته و با تکيه برآن نقش آفريني کردند.مديرکل امور بانوان و خانواده استانداري آذربايجان غربي به قتل عام مردم بي گناه غزه هم اشاره کرد و افزود: مبارزه مردم غزه، زمينه ساز تمدن نوين اسلامي است که مرد و زن يکپارچه مبارزه مي کنند.
وي افزود: زنان غزه در هنگامه جنگ همچنان به پرورش فرزندان خود پرداخته و آنها را سربازاني رشيد براي دفاع از سرزمينشان تربيت مي کنند و وظيفه مادري خود را فراموش نکرده اند همانگونه که در جنگ هشت ساله زنان ايراني ضمن انجام وظيفه مادري در ميدان جنگ هم درخشيدند.
الهامي ادامه داد: امروز در سال 1403 شاهد فرزندان و دختراني هستيم که در رشته هاي مختلف درسطح جهان مقام هاي بين المللي و ملي را براي کشورمان به ارمغان مي آورند.
وي افزود: اين موفقيت ها گواه روشني براين مدعاست که انقلاب اسلامي عرصه را بر زنان چنان مهيا کرد که امروز در عرصه بين المللي و ملي براي کشور افتحار کسب مي کنند.
قرائت شعر در شان شهيد باکري توسط يکي از شاعران استان و اجراي نمايش توسط گروه نمايشي با هنرمندي "حديثه راد" از هنرمندان استان از ديگر بخش هاي اين مراسم بود.
همچنين در اين مراسم از همسر شهيد باکري تجليل شد.